Hlavní obsah

Faze Clan hlásí zvučnou posilu z NBA

Los Angeles/Praha

Esportová organizace Faze Clan oznámila velkou posilu. Jako investor a nový člen týmu přichází hvězdný basketbalista Ben Simmons. Rozehrávač klubu Philadelphia 76ers bude ve Faze Clanu působit jako ambasador.

Foto: Sport.cz

Australský basketbalista Ben Simmons vstupuje do světa esportu. Archivní foto

Článek

Simmons je další sportovní hvězdou, která se rozhodla investovat do světa esportu. Basketbalista si vybral americkou organizaci Faze Clan, která patří k naprosté špičce světové scény v kompetitivním hraní.

Podle serveru esports.com bude basketbalista Philadelphie v týmu působit nejen jako investor, jeho úkolem bude také reprezentovat Faze Clan, pomoct s jeho růstem a popularizovat esport jako rychle se rozvíjející soutěžní odvětví.

Simmons má k počítačovým hrám blízko. Během karanténní pauzy například na populární streamovací platformě Twitch vysílal vlastní hraní Call of Duty: Warzone. Na zmiňovaném webu ho přitom sleduje nezanedbatelné množství fanoušků.

„Hraní je důležitou součástí mého života, investovat do tohoto prostředí pro mě bylo přirozené. Faze Clan je na vrcholu celé hráčské komunity. Velmi se těším na spojení mezi mnou a jeho fanoušky po celém světě," nechal se slyšet Simmons.

Reklama

Související témata: