Hlavní obsah

Špičkový esportový tým Entropiq hlásí velkou novinku!

Praha

Špičkový esportový tým Entropiq přichází s další novinkou. Po výrazném posilování svých řad hvězdnými a talentovanými hráči z Čech i zahraničí nyní představuje nového partnera. Stává se jím společnost McDonald´s, která je jedním z největších řetězců rychlého občerstvení na světě. Entropiq tak dále dokazuje, že mu nestačí patřit mezi špičku na tuzemské esportové scéně, ale má smělé plány uspět i ve světě.

Foto: Sport.cz

Táta a kluk ve stejném dresu... Internacionál Vladimír Šmicer se synem Jiřím během představení esportového týmu Entropiq.

Článek

V poslední době tato dynamicky rostoucí organizace Entropiq ohlásila celou řadu novinek, které nejvyšší ambice jen potvrzují. „Jsem rád, že se posouváme mílovými kroky kupředu, daří se nám plnit naši vizi mezinárodní esportové organizace a nyní můžeme přivítat tak významného partnera, jakým společnost McDonald's bezesporu je. Těším se, kam spolu esport v Česku posuneme," říká výkonný ředitel Entropiq Ondřej Drebota.

Spojení se špičkovým týmem vnímá jako velkou příležitost i společnost McDonald ́s, pro kterou je celé odvětví nesmírně atraktivní. „Od vstupu do světa esportu si slibujeme kromě růstu znalosti značky mezi touto významnou skupinou našich zákazníků také posunutí vnímání McDonald's jako značky, která je nedílnou součástí zábavy v tomto rychle rostoucím kulturním fenoménu. A zároveň jsme rádi, že můžeme podpořit ambiciózní plány týmu Entropiq," vysvětlil Martin Troup, marketingovýředitel McDonald's pro Českou republiku a Slovensko.

Tým Entropiq je v posledních týdnech velmi aktivní nejen v samotných esportových soutěžích, ale tvrdě pracuje i na rozšiřování týmů o hráče z celého světa. Jasně tak dokazuje, že to s cílem uspět i na světové esportové scéně myslí vážně. Ve hře Valorantu bude mít Entropiq na mezinárodních turnajích dokonce dva týmy. Organizace minulý týden představila i tým Counter-Strike. A tím to zdaleka nekončí.

Skvělé jméno značky Entropiq v očích veřejnosti potvrdilo rovněž dřívější spojení se slávistickou legendou fotbalistou Vladimírem Šmicrem, který se stal ambasadorem týmu a v esportu vidí ohromný potenciál.

Reklama

Související témata: