Hlavní obsah

Organizace BRUTE představila novou sekci, vstupuje do světa virtuálních okruhů

Praha

BRUTE rozšířila svoje řady a představila novou sekci. Esportová organizace Petra Andrýska vytvořila nový tým s názvem BRUTE Racing Team, který se bude prezentovat na virtuálních okruzích i na reálných motorsportových závodech. Hájit barvy nového českého týmu budou jezdci Štěpán Zabloudil, Daniel Vodička, Majo Sucháč a Gabriela Jílková.

Foto: Sport.cz

Esportová organizace Sazka.BRUTE vstupuje do světa virtuálního závodění.

Článek

Brute Racing Team se fanouškům představil na Výstavišti Praha v rámci festivalu Autoshow Praha. Závodník Sucháč se esportovým příznivcům ukázal už během uplynulého víkendu v rámci NAPA RBR CUP ve hře Richard Burns Rally.

Závodní sekcí BRUTE bude reprezentovat i oblíbená streamerka Gabriela Jílková, která má vlastní akademii. Její streamování na Twitchi sledují tisícovky fanoušků.

„Tým bude závodit hlavně v herních titulech iRacing, Asseto Corsa, F1, Forza Motorsport, DIRT Rally 2.0, Richard Burns Rally a účastnit se budeme i větších lokálních a světových SimRacing podniků. To znamená, že každý závodník se bude věnovat pouze svému stylu závodění a budou reprezentovat náš tým i jako jednotlivci," popisuje Pavel Dvořák, manažer týmu BRUTE Racing Team.

Reklama

Související témata: