Hlavní obsah

Kvalifikace na MČR v CS:GO je u konce, jak vypadá finálová osmička?

Sedmiměsíční kvalifikační cyklus na Mistrovství ČR v počítačových hrách pro titul Counter Strike: Global Offensive je u konce. O posledním postupujícím se rozhodovalo až v poslední možnou chvíli. Mezi sedm dříve kvalifikovaných týmů nakonec pronikli hráči Entropiqu, kteří v přímém souboji o postup porazili organizaci Sazka.BRUTE.

Foto: Playzone.cz

Ilustrační foto

Článek

Už v 2. polovině listopadu se rozhodne o tom, kdo se letos stane mistrem ČR v CS:GO. Ještě před tím ale bylo nutné během sedmiměsíčního kvalifikačního cyklu určit, jaké celky se o trofej poperou.

Finálový turnaj mistrovství nakonec vybojovaly týmy SINNERS, eSuba, Enterprise, Dark Tigers, Eclot Gaming, Sampi, Entropiq a eEriness MARVO.

Právě černo-zelení Entropiq účast v elitním podniku vystříleli až v posledním kvalifikačním turnaji, když v nervy drásající bitvě porazili 2:1 na zápasy přímého konkurenta v boji o poslední příčku zaručující postup Sazka.BRUTE.

První zápasy finálové části šampionátu jsou naplánovány na 18. listopadu. Kdo bude novým mistrem ČR v CS:GO se fanoušci esportu dozví už 22. listopadu.

Reklama