Hlavní obsah

České mistrovství v CS:GO zná první dva semifinalisty

Bitvy o českého šampiona v Counter Strike: Global Offensive pokračují. Mistrovství České republiky v počítačových hrách ve čtvrtek nabídlo fanouškům esportu tři napínavé souboje. První dva celky vybojovaly semifinálovou účast. Roli favoritů potvrdili SINNERS, překvapivý postup si připsali plejeři organizace Eclot Gaming.

Foto: @playzone.cz

Loňské Mistrovství v počítačových hrách přilákalo na brněnské výstaviště tisícovky fanoušků, letošní ročník se kvůli pandemii koronaviru odehrává online. Archivní foto

Článek

Fanoušci esportu se dočkali tradiční vrcholné akce domácí scény. Mistrovství České republiky v počítačových hrách má od středy do neděle na programu souboje v CS:GO.

Čtvrteční program nabídl souboj prvního kola mezi ENTERPRISE esports a Sampi.Tipsport. Z výhry 2:1 se nakonec radovali svěřenci Jakuba Jankta ze Sampi.

Pak už přišel na řadu boj o semifinále ve skupině A. CZC.eSuba vstupovala do utkání proti Eclotu Gaming jako jasný favorit.

Lepší forma ale na letošním šampionátu doprovází druhý jmenovaný tým. Ecloti vyhráli nad modrou krví 2:0, když poměrem 16:7 ovládli Vertigo a 16:11 Mirage. Na eSubu tak čeká souboj poražených.

V závěrečném utkání čtvrtečního hracího dne se o semifinálovou účast utkali SINNERS a Sampi.Tipsport. Hříšníci potvrdili roli velkého favorita celého mistrovství, když po výhrách 16:13 na mapě Mirage a 16:9 na Vertigu postoupili mezi čtyři nejlepší celky turnaje.

MČR v CS:GO v pátek pokračuje dalšími čtyřmi souboji. eEriness MARVO zabojují o postup proti Dark Tigers. Vítěz duelu se o semifinále utká s eSubou. Bitva o vše čeká i Entropiq proti ENTERPRISE, na vítěze bude čekat Sampi.Tipsport. Živý stream můžete sledovat prostřednictvím portálu Playzone.cz.

Reklama