Hlavní obsah

Bitvu o čelo FIFA COOL ligy ovládl Seron

Praha
Aktualizováno

Esportová COOL liga v úterý nabídla 4. kolo. Fanoušky čekalo šest napínavých duelů ve hře FIFA 21. Lákadlem hracího dne byl souboj RIIJKA z Entropiqu proti M4TKOvi z Bohemians 1905, který skončil remízou 6:6, a duel o první místo mezi Seronem a T9Lakym. Neporazitelnost v soutěži udržel hráč Sampi Seron, který napínavý střet ovládl poměrem 5:2.

Foto: Sport.cz

Dominik Čermák alias Seron

Článek

Program 4. kola FIFA COOL ligy odstartoval soubojem mezi Mikim ze Sampi a jeho bývalým parťákem z Teplic Dalasem94. Úřadující šampion a svěřenec Jakuba Jankta Miki potřeboval zabrat, neboť mu čelo soutěže začalo pomalu bodově unikat.

A to se nakonec povedlo, Miki v utkání zvítězil v celkovém skóre 5:3 a v tabulce se dotáhl na 6. příčku se ztrátou jednoho bodu na třetího MarioOosoa99.

Pak přišel na řadu střet MorCaJse s viktoriánskou dvojkou DRMim10. Mezi nimi se body dělily po remíze 3:3. Souboj sparťanského Emericksona a nováčka soutěže ze Slovenska Cristyho dopadl také smírem, utkání skončilo 4:4.

Letenský Caster a MarioOoso99 svedli bitvu o důležité body. Dominantní výkon předvedl druhý jmenovaný, který se po výhře 9:2 dostal na 3. místo tabulky.

Pak přišly na řadu dva důležité střety. Skvělou formu v zimním splitu zatím potvrzuje Seron, který ještě nepocítil hořkost porážky, když v duelu o první místo přemohl T9Lakyho z Plzně poměrem 5:2.

Úterní program zakončil M4TKO, který ze čtvrtého místa tabulky útočil na třetího RIIJKA z Entropiqu. Oba hráči se nakonec museli spokojit s remízou po výsledku 6:6.

Reklama