Hlavní obsah

Úřadující šampioni SINNERS posilují, přichází hvězdný „oskar“ Šťastný

Praha

Velká posila pro šampiony! Jen pár dní poté, co nejúspěšnější český CS: GO tým SINNERS ovládl Mistrovství ČR v počítačových hrách, dochází k částečné obměně kádru. Soupisku hříšníků opouští Hubert „CaNNiE“ Ludwig a na jeho místo přichází hvězda evropské scény Tomáš „oskar“ Šťastný. SINNERS tak potvrzují svoje ambice útočit na přední příčky mezinárodní scény.

Foto: Sport.cz

Esportový klub SINNERS patří mezi špičku na tuzemské CS:GO scéně.

Článek

Devětadvacetiletý Šťastný patří mezi nejlepší evropské Counter-Strike hráče. Bývalý plejer HellRaisers a mousesports má na kontě několik velkých turnajových titulů mezi absolutní elitou jako například první místa z Europe Minor Championship - Columbus 2016, Copenhagen Games 2016, ESL One: New York 2018 a další.

Podle vyjádření SINNERS se tým chystá atakovat přední příčky světového žebříčku. Kromě velezkušeného Šťastného tak dochází i k angažování renomovaného kouče Michala „Ketubora" Csontoše.

„Vždycky jsem se chtěl vrátit do Česka," přiznal Šťastný v tiskové zprávě. To Ludwig ve svém statusu na sociálních sítích přiznává, že ho konec u SINNERS překvapil.

„Když jsem se to dozvěděl po vyhraném MČR, byl to pro mě šok. Nikdy bych nevěřil tomu, že ikona, ke které jsem tak moc vzhlížel, mě nahradí v týmu, který jsem složil."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články