Hlavní obsah

Monster sobota FIFA COOL ligy může rozhodnout o složení play off

Praha

FIFA COOL liga má před sebou závěrečná tři kola základní části, ale už během sobotního dvojkola se může definitivně rozhodnout o tom, kterých šest hráčů postoupí do play off. Udrží si aktuálně nehlepší šestka hráčů svůj náskok? Zápasy soutěže portálu Playzone můžete sledovat živě od 12:00 prostřednictvím webu Sport.cz.

Foto: @playzone.cz

Ilustrační foto

Článek

Oproti minulému týdnu se začne už ve 12:00 a na dvojitou dávku zápasů opět přijede vzácný host Bananides, který s Koozym utvoří komentátorské duo.

Poměrně pohodlný náskok si drží v čele tabulky Seron, který zatím prohrál jen jednou a na prvním místě má čtyři body k dobru. O druhé místo se ale vede tvrdý boj. Neustále nepřestává překvapovat olomoucký borec MorCaJs, který v úterním kole přehrál i favorizovaného T9Lakyho.

Právě T9Laky se po boku svého týmového kolegy DRMiho drží na děleném třetím místě s jednobodovou ztrátou právě na MorCaJse.

Tlak je nyní hlavně na dvojici M4TKO a Miki, kteří sice mají poměrně pohodlný náskok, ale šance na play off stále hráči za nimi mají.

Nejreálnější cestu do play off má zřejmě Marioooso99, ale své naděje drží také Emerickson a RIIJK. Všichni tři jmenovaní ale budou muset pořádně zabrat a z Monster soboty si chtějí odnést ideálně všech šest bodů.

Reklama