Hlavní obsah

FIFA COOL liga má za sebou závěrečné kolo před play off, bitvu o Plzeň vyhrál T9Laky

Praha
Aktualizováno

Esportová COOL liga ve hře FIFA 21 nabídla v úterý závěrečné 11. kolo. O postupujících je rozhodnuto. Stejně jako o těch, kteří se o účast v dalším ročníku budou muset porvat v baráži s hráči, kteří se mezi elitu tlačí z druhé ligy. Úterní bitvu o Plzeň ovládl T9Laky, o první ligu v baráži budou muset bojovat oba sparťané.

Foto: @playzone.cz

Ilustrační foto.

Článek

Program úterního kola odstartoval soubojem mezi M4TKOem a úřadujícím šampionem Mikim. Druhý jmenovaný zatím stále nemůže nalézt svou optimální formu, s reprezentantem Bohemians Esports prohrál Miki 4:6 a do play off pronikl z posledního postupového místa.

V dalším utkání se předvedl sparťan Caster a teplický Dalas94. Výhru 7:4 si připsal druhý jmenovaný. Oba hráči však kvůli výsledkům dalších duelů nakonec míří do baráže.

Bitvu o Plzeň ovládl T9Laky, který svého týmového parťáka DRMiho10 přehrál poměrem 9:4. MorCaJs následně podlehl Emericksonovi 2:6. Ani výhra proti pátému muži tabulky Emericksonovi nestačila. I on si stejně jako jeho týmový kolega Caster zahraje baráž.

RIIJK totiž v předposledním klání úterního programu přehrál Cristyho, čímž si zajistil účast mezi elitou i v příštím splitu. V posledním utkání šokoval MarioOoso99, který porazil nejlepšího hráče základní části Serona.

Reklama