Hlavní obsah

Entropiq ohlásil nový Valorant tým. Přivedl hvězdné Francouze

Česká esportová organizace Entropiq vstoupila na Valorant scénu v loňském roce. Ambiciózní plán usadit se mezi světovou špičkou měly naplnit dvě sestavy. Česká i zahraniční soupiska však zůstaly výsledkově za očekáváním. Černo-zelení se o útok na elitu pokusí napotřetí. Za Entropiq budou nastupovat hvězdní Francouzi Damien „HyP" Souvill, Tom „APO" Bonnion a Romain „VlaDéDé" Mieudonnet, ty doplní Fin Tim „Taimou" Kettunen a přední český hráč Karel „Twisten" Ašenbrener.

Foto: @Entropiqteam, Facebook

Nová Valorant sestava české organizace Entropiq ve složení Damien „HyP" Souvill, Tom „APO" Bonnion, Romain „VlaDéDé" Mieudonnet, Tim „Taimou" Kettunen a Karel „Twisten" Ašenbrener.

Článek

Zvěsti francouzského novináře Guillaume Rathiera o tom, že zástupci české organizace Entropiq jednají se zajímavými jmény francouzské scény, se ukázaly jako pravdivé.

Černo-zelení ohlásili novou sestavu pro Valorant a složení dává tušit, že i tahle parta se pokusí útočit na světovou špičku. Velkým jménem je bezesporu bývalý reprezentant úspěšné organizace Ninjas in Pyjamas „HyP" Souvill.

Toho doplní dvojice Francouzů „APO" Bonnion a „VlaDéDé" Mieudonnet. Finskému esportu bude u Entropiq dobré jméno dělat bývalý vynikající hráč Owerwatche „Taimou" Kettunen a soupisku uzavírá jeden z nejvýraznějších českých plejerů „Twisten" Ašenbrener.

Do bitev na mezinárodních turnajích tým povede italský kouč Tommaso „joYnt" Gavioli.

„Chceme uspět na mezinárodní scéně a dostat se na Major. Makáme na tom, jak nejvíce to jde, každý den někdy až 8 hodin, nepolevujeme. Nálada v týmu je skvělá, bojovná," uvedl ke svému představení u černo-zelených český plejer Ašenbrener.

Reklama

Související témata: