Hlavní obsah

SINNERS se dostali mezi 30 nejlepších týmů světa

Praha

Česká jednička ve hře Counter Strike: Global Offensive SIINNERS splnili jeden z cílů, který si vytyčili před novou sezonou. Sestava posilněná Tomášem „oskar" Šťastným si hned zkraje nového ročníku připsala nejeden vynikající výsledek v nabité konkurenci mezinárodních turnajů. Hříšníci se tak nově můžou pyšnit 30. místem světového žebříčku.

Foto: Sport.cz

Esportový klub SINNERS je jedničkou na české CS:GO scéně.

Článek

SINNERS v nové sezoně zatím řádí. Nejprve si připsali stříbrnou příčku na turnaji Vulkan Fight Series, kde nad jejich síly byla pouze nabitá sestava celku Gambit Esports. Šťastný a spol. si naopak dokázali poradit s ostřílenými týmy ProjectX, Dignitas nebo HellRaisers.

Bezprostředně poté přišel další úspěch v podobě postupu do Main Swissu turnaje Snow Sweet Snow 1. A parádní výsledky přinesly ovoce. SINNERS jsou podle aktualizace z 1. února žebříčku hltv.org 30. nejlepším týmem na světě v CS:GO.

Útok úřadujících šampionů Česka na posun ve světovém žebříčku navíc nemusí být konečný. Nejlepší dvacítka je vzhledem k bodovým ziskům stále na dostřel, a záležet tak bude i na tom, jak se hříšníkům bude dařit v základní části turnaje Snow Sweet Snow 1. V něm SINNERS bojují o umístění v základních skupinách s několika přímými konkurenty.

Reklama