Hlavní obsah

Entropiq slaví v CS:GO další turnajový triumf

Praha

Mezinárodní sestava české esportové organizace Entropiq ovládla další turnaj ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Rusko-kazašský tým ve složení El1an, Lack1, NickelBack, Krad a Forester vybojoval pohár v podniku EDC Season 4, když ve finále porazil francouzský celek Double Poney 2:1 na mapy.

CS:GO sestava Entropiqu slaví další turnajový triumf. Zdroj: www.entropiq.gg

Článek

Černo-zelení střelci postoupili ze skupiny se stoprocentní bilancí, nejprve zdolali Izako Boars a následně si poradili suverénně i s Teamem Fiend.

Ve čtvrtfinále Vladislav „Krad" Kravčenko a spol. rozdrtili Trident Clan a v semifinále na ně čekal turecký Sangal. Entropiq proti Turkům ztratil jednu mapu, když nezvládl Dust 2. Výhry na Nuke a rozhodujícím Trainu ale černo-zelené poslaly do finále.

V rozhodující bitvě o zisk trofeje pražská organizace narazila na francouzský Double Poney, kterému patří podle HLTV 25. místo ve světovém žebříčku.

Entropiq do finále vůbec nevstoupil dobře, úvodní mapu Vertigo prohrál vysoko 3:16. Východoevropská sestava kolem Kravčenka se ale zvedla. Na Dustu 2 zvítězila 16:12 a na Overpassu ztvrdila zisk trofeje po výsledku 16:8.

Nejlepším střelcem finálového klání byl Aleksj 'El1an' Gusev, který ve statistice +/- zaznamenal +15.

Entropiq díky triumfu v online turnaji připsal na konto 17,5 tisíc dolarů (téměř 400 tisíc korun). Černo-zelení tak slaví už druhý turnajový triumf v kratším časovém období. Na začátku června ovládli podnik Funspark ULTI 2021.

Entropiqu aktuálně podle žebříčku HLTV patří 17. místo na světě.

Reklama

Související témata: