Hlavní obsah

Entropiq hlásí zvučnou posilu. Přivádí experta na CS: GO z Dánska

Praha

Entropiq posiluje řady své Counter-Strike: Global Offensive sekce. Černo-zelená stáj přivedla dánského odborníka na CS: GO Allana „Rejin“ Petersena. Ten naposledy působil u slavné německé organizace mousesports, kterou jako trenér dotáhl až na druhé místo světového žebříčku. U Entropiqu bude Petersen fungovat v roli hlavního analytika.

Foto: @Entropiqteam, Twitter

Entropiq ohlásil zvučno posilu z Dánska, Allana „Rejin“ Petersena.

Článek

„Měl jsem několik nabídek od zajímavých organizací, ale v listopadu se mi narodil syn, a proto dávalo smysl zůstat doma," říká v rozhovoru pro klubový YouTube Petersen, který už delší dobu žije v Česku.

Dánský expert si stále odpykává trest, který obdržel po propuknutí tzv. skandálu „coach spectator bug". Esportová komise (ESIC) mu tehdy udělila zákaz trénování v délce 36 měsíců (později zkrácený na 20).

V loňské sezoně byl ještě na vrcholu. V roli trenéra vyhrával s mousesports jeden turnaj za druhým, poslední triumf jako kouč zaznamenal Petersen na ICE Challenge 2020.

Pak ale přišel kontroverzní skandál s podváděním trenérů a on i jako mnoho jeho dalších kolegů dostalo několikaměsíční bany. Petersen nedávno působil také jako manažer pro MAD Lions.

Reklama

Související témata: