Hlavní obsah

Entropiq pojedou na Major, Sinners závěr kvalifikace nezvládli

Byli hodně blízko, hráči české esportové organizace Sinners se ale nakonec na vysněný Major v CS:GO nepodívají. Hříšníci měli na IEM Fall našlápnuto k postupu do vyřazovacích bojů zaručujících štědrý příděl RMR bodů, dvě porážky v závěrečné fázi skupin a následné prohry v tiebreaker duelech rozhodly. Na stockholmském svátku esportu si naopak zahraje ruská sestava Entropiqu, která si postup na Major vybojovala postupem do semifinále východoevropského regionu.

Sestava Sinners na IEM Fall, vyválčit postup na Major se českým střelcům nepodařilo. Zdroj: Instagram @sinnersesports

Článek

Jednadvacátý nejlepší tým světa Sinners do švédského IEM Fall vstoupil báječně. Koncem minulého týdne v šestičlenné skupině nejprve porazil Complexity, favorizovaný Heroic i ostrovní Endpoint.

V sobotu ale přišla nesmírně smolná porážka proti španělským Movistar Riders a následná nedělní prohra proti legendárním Astralis.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený SINNERS Esports (@sinnersesports)

Oskar a spol. museli ještě v neděli absolvovat tiebreaker zápasy, ty se ale české organizaci nepovedly a cestu do play off si z nich zajistila španělská sestava Jezdců.

Entropiq se na Major probojoval

Ruská sestava černo-zelené stáje Entropiq absolvovala IEM Fall ve skupině regionu CIS. Krad a spol. z pěti zápasů ve skupině ovládli tři. I oni museli do tiebreaker rozstřelů.

Světová devatenáctka podle HLTV ale oproti Sinners rozhodující chvíli zvládla a postupem do semifinále si stockholmský Major zajistila.

Černo-zelení střelci pak v semifinále IEM Fall padli se světovou dvojkou Gambit. V zápase o třetí příčku ale naopak rozstříleli nabitou sestav týmu Virtus.pro.

Reklama

Související témata: