Hlavní obsah

Lazebník pardubický si našel novou práci

Pardubice

Nouzový stav vede v nejednom případě k činnostem, na něž by normálně nebyl čas. A fotbalisté nejsou výjimkou. Příkladem může být Lukáš Pfeifer, záložník Pardubic. Dlouhé přerušení druhé ligy mu přihrálo novou funkci. Stal se dvorním kadeřníkem týmu.

Foto: fkpardubice.cz

Záložník Lukáš Pfeifer je dvorním kadeřníkem pardubického týmu...

Článek

Lazebník nikoli sevillský, ale pardubický. Holičství a kadeřnictví jsou zatím stále zavřená. A tak se Lukáš Pfeifer chopil strojku sám.

„Skutečnost je taková, že už jsem ostříhal snad polovinu našeho týmu," směje se v rozhovoru pro klubový web.

„Mám kamaráda z Plzně, který má Barber shop, a tak mě před časem napadlo, že si nechám dát nějaké rady - a začalo mě to bavit," vysvětluje, jak k nové roli přišel.

„Začínal jsem někdy v září a začátky byly krušné. Kluci občas vypadali spíš hůř než líp. Ale kluci se vrací, tak snad dobrý. Teď jsem začal dostávat zakázky i od realizačního týmu, po tréninku mi jde pod nůžky trenér Novotný," pochvaluje si Pfeifer.

Možná tedy našel cestu, kterou by se po skončení kariéry třeba mohl dát.

„Myslím, že je důležité, aby člověk dělal, co ho baví. Neberu to jako ztrátu času, takže když mohu, rád někoho ostříhám. A není vyloučené, že bych se tomu mohl někdy v budoucnu věnovat," usmívá se fotbalový holič.

Reklama

Související témata: