Hlavní obsah

Třinec - Vlašim 1:2Fotbalisté Vlašimi na závěr druhé ligy vyhráli v Třinci

Třinec

Fotbalisté Vlašimi v posledním utkání druhé ligy vyhráli v dohrávce 24. kola v Třinci 2:1 a překazili domácímu kapitánovi Ondřeji Kušnírovi loučení s aktivní kariérou. Díky vítězství se Středočeši posunuli v tabulce na konečné osmé místo, Třinec zůstal třináctý.

Článek

Do utkání lépe vstoupila Vlašim, ale její hráči dvakrát trefili jen břevno. Naopak Třinec proměnil díky Weberovi hned první šanci, hosté však ve druhé půli po gólech Závišky a Vrány skóre otočili.

Šestatřicetiletý Kušnír přišel do Třince předloni z Dukly, předtím nastupoval za Liberec, Žižkov, Olomouc a Spartu, se kterou v roce 2010 získal titul. Celkem v první lize odehrál 183 utkání a dal 15 branek. Čtyřnásobný reprezentant má za sebou také angažmá v kazašském Tobolu Kostanaj a Rapidu Bukurešť.

Třinec kvůli nejmenovanému fotbalistovi nakaženému koronavirem musel v červnu do čtrnáctidenní karantény a Ligová fotbalová asociace mu odložila zápasy s Vítkovicemi, Pardubicemi a Vlašimí. Kvůli tomu se druholigová sezona protáhla o tři dny.

Dohrávka 24. kola druhé fotbalové ligy:
Třinec - Vlašim 1:2 (1:0)
Branky: 24. Weber - 55. Záviška, 62. Vrána. Rozhodčí: Julínek - Dohnálek, Bureš. ŽK: Broukal, Frizoni (oba Vlašim). Bez diváků.

Reklama

Související témata: