Hlavní obsah

Ústí - Olomouc 1:0Vedoucí Olomouc nestačila na Ústí a prohrála poprvé od srpna

Ústí nad Labem
Aktualizováno

Fotbalisté vedoucí Olomouce v dohrávce 20. kola druhé ligy prohráli v Ústí nad Labem 0:1 a nebodovali poprvé od loňského srpna, kdy podlehli 0:2 Znojmu. Sigma má po 21 zápasech v tabulce šestibodový náskok na druhý Zlín.

Článek

Utkání v úvodním poločase příliš zajímavých akcí nenabídlo. V 52. minutě Zukič v dobré pozici trefil jen Reichla a olomoucký brankář o chvíli později zlikvidoval i únik Peterky. V 79. minutě už se domácí radovali, když se po rohu prosadil důrazný Zukič. Největší šanci Sigmy na vyrovnání nevyužil v závěru střídající Petr, který trefil tyčku.

Olomouc tak ve Fotbalové národní lize ukončila sérii 16 utkání bez porážky. Ústí v tabulce poskočilo na třináctou pozici a získalo osmibodový náskok na sestupové pásmo.

20. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Sigma Olomouc 1:0 (0:0)
Branka: 79. Zukič. Rozhodčí: Kocourek - Vlasjuk, Černý. ŽK: Zukič, Melunovič - Kušnír. Diváci: 1306.
Ústí: Zacharda - Vraštil, Zukič, L. Vaněk, Pícha - J. Peterka - Krátký (64. Zeman), Martykán, Veverka (76. Pavlata), Leibl - Melunovič (71. Smola). Trenér: Němec.
Olomouc: Reichl - Kušnír, Rajnoch, Šindelář, Vepřek - Zahradníček, Houska, Plšek, Ordoš, Navrátil (46. Javůrek) - Chorý (69. Petr). Trenér: Kalvoda.

Reklama

Související témata: