Hlavní obsah

Budějovice - Ostrava 2:2Ostrava v Budějovicích neudržela dvoubrankové vedení a remizovala

Fotbalisté Ostravy ve 23. kole druhé ligy neudrželi v Českých Budějovicích dvoubrankové poločasové vedení a nakonec se museli spokojit s remízou 2:2. Po druhém nerozhodném výsledku za sebou Baník ztrácí z druhého místa tabulky osm bodů na vedoucí Olomouc, na třetí Opavu mají Slezané pět bodů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Baníku Ostrava Vlastimil Petržela.

Článek

Ostrava si vytvořila dvoubrankový náskok mezi 20. a 23. minutou, kdy skórovali Hrubý a Nerad. Ještě před pauzou mohl snížit Čavoš, ale jeho střelu zastavilo břevno.

Pro hosty to však nebylo dostatečné varování. Po hodině hry se po rohu prosadil Kladrubský a v 74. minutě ho z přímého kopu napodobil Táborský, který zajistil čtvrtému celku tabulky remízu. Budějovice doma počtvrté za sebou nedokázaly zvítězit.

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 2:2 (0:2)
Branky: 64. Kladrubský, 74. Táborský - 20. Hrubý, 23. Nerad. Rozhodčí: Váňa - Koval, Kožár. ŽK: Kladrubský, Šourek - Pokorný, Nerad, Jakubov. Diváci: 1214.
Č. Budějovice: Křížek - Klesa, Šourek, P. Novák, Kladrubský - Čavoš, Hála (54. Matějka) - Wermke, Benát, Funda (90. Vopat) - Táborský. Trenér: Lerch.
Ostrava: Vašek - Breda, Pokorný (55. Mešaninov), Zápotočný, Hučko - Hlinka, Nerad - Sus, Hrubý, Granečný - Jakubov. Trenér: Petržela.

Reklama

Související témata: