Hlavní obsah

Olympia - Hradec 1:1Fotbalisté Olympie remizovali v dohrávce FNL s Hradcem Králové

Druholigový nováček Olympia Praha remizoval ve středeční dohrávce 10. kola FNL na Strahově s Hradcem Králové 1:1. Do vedení poslal Olympii po hodině hry Katidis, Východočeši ale o osm minut později srovnali Pázlerem z pokutového kopu na konečných 1:1.

Foto: FK Pardubice

Na pražském Strahově se hraje druhá fotbalová liga, nastupuje tam nováček - Olympia. A fanoušky nepříliš oblíbený stadión si nemůže vynachválit (ilustrační foto).

Článek

Duel byl pro mnoho fanoušku braný jako derby, jelikož Olympia ještě v minulé sezoně sídlila v Hradci Králové, než se v létě přesunula na pražský Strahov. Tomu odpovídal i důraz hráčů a sudí Severýn musel udělit hned devět žlutých karet.

Gólově se jako první prosadila v 61. minutě domácí Olympia zásluhou řeckého útočníka Katidise, který po rohovém kopu vstřelil třetí gól v sezoně. Hradec měl řadu šancí, ale nakonec se prosadil až z penalty po ruce jednoho z domácích hráčů ve vápně. Pokutový kop proměnil Pázler.

10. kolo druhé fotbalové ligy
Olympia Praha - Hradec Králové 1:1 (0:0)
Branky: 61. Katidis - 69. Pázler z pen. Rozhodčí: Severýn - Kříž, Hock. ŽK: Vopat, Frizoni, Rothe, Žežulka, Liener, Katidis - Schwarz, Šípek, Vlkanova. Diváci: 350.
Olympia: Soukup - Opluštil, Liener, Verner, Rothe - Jukl, Frizoni (76. Dordevič), Žežulka, Vopat (87. Bareš) - Katidis, Ruml (90.+2 Kuťák). Trenér: Sazima.
Hradec Králové: Ottmar - Pajer, Bederka, Nosek, Knejzlík - Martan, Vlkanova (82. Miker), Schwarz, M. Černý, Shejbal - Šípek (68. Pázler). Trenér: Havlíček.

Reklama