Hlavní obsah

Pavlenka se zranil, v boji o záchranu bude Brémám chybět

Brémy

Fotbalový brankář Jiří Pavlenka se ve středečním čtvrtfinále Německého poháru zranil, když utrpěl trhlinu v přitahovači. Délka absence sedmadvacetiletého českého reprezentanta je zatím neznámá, Brémám bude chybět přinejmenším v sobotním ligovém duelu na hřišti Herthy Berlín. Předposlední tým tabulky o tom informoval na svém webu.

Foto: Sport.cz

Jiří Pavlenka na archivním snímku.

Článek

"Samozřejmě nám bude chybět, ale jeho náhradníkovi Stefanosi Kapinovi hodně věřím. V tréninku a přípravných zápasech pokaždé odvádí dobrou práci, takže strach nemáme. Jsem si jistý, že je ve formě a že chce dokázat, čeho je schopný," citovaly stránky Werderu trenéra Floriana Kohfeldta.

Brémy, za něž nastupuje i bývalý český reprezentační obránce Theodor Gebre Selassie, vypadly z poháru po prohře 0:2 na hřišti Frankfurtu. V bundeslize prohrály pětkrát v řadě a klesly na 17. příčku o bod před poslední Paderborn.

Na Düsseldorf, který drží barážovou pozici, ztrácí Werder čtyři body a má odehráno o zápas méně. Brémy hrají v nejvyšší německé soutěži nepřetržitě od sezony 1981/82.

Reklama