Hlavní obsah

Nejkrásnější chvíle české fotbalové hvězdy: Láska v bříšku!

Praha

Devátého května se měla znovu roztočit kola nejvyšší německé fotbalové soutěže. Ale nedojde k tomu podle všeho. Pro českého reprezentanta Pavla Kadeřábka je však teď priorita úplně někde jinde. Jeho manželka Tereza totiž prozradila, že čeká druhý přírůstek do rodiny. A na sociální sítě umístila snímek, který mluví sám za sebe.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český obránce Pavel Kadeřábek má rozhodně důvod k úsměvům

Článek

Devět kol zbývá německé bundeslize k tomu, aby dohrála pandemií koronaviru přerušený ročník. A zatímco například Francie už sezonu odpískala, země našich západních sousedů pořád věří, že sezonu dokončí.

A týmy již také začaly, byť v omezených podmínkách, s tréninkem. Kadeřábkův Hoffenheim, kterému patří po 25 odehraných kolech deváté místo, není výjimkou. Český reprezentační obránce se však může těšit z daleko významnější události, než je případný restart sezony.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Moje oblibena🤍 #Ema a #brisko #pregnant #love #pregnancy #laska #rodina #pregnantbelly #6months

Příspěvek sdílený Tereza Kadeřábková(Chlebovská) (@terezakaderabkova),Dub 27, 2020 v 9:57 PDT

S manželkou a modelkou Terezou očekává narození druhého potomka. K tříleté dceři Emě přibude sourozenec, zda to bude sestřička či bratříček slavný pár zatím neoznámil. Na instagramovém účtu Kateřiny Kadeřábkové se však objevila dojemná fotografie malé Emy jak dává své mamince pusu na bříško.

A připsaný vzkaz manželky opory národního týmu "Láska v bříšku" mluví za všechna slova.

Reklama

Související témata:
Tereza Kadeřábková