Hlavní obsah

Trojan neprodloužil smlouvu a uvažuje o odchodu ze St. Pauli

HAMBURK

Český záložník Filip Trojan váhá s prodloužením smlouvy v druholigovém St. Pauli, která mu končí v létě. Šikovný záložník řeší dilema, protože v hamburském působišti se mu velmi líbí, jenže ve druhé lize se mu sen o reprezentaci stěží splní. Nabídku nového kontraktu odmítl podepsat, je proto pravděpodobný jeho odchod už v zimní přestávce, kdy klub ještě může hráče zpeněžit. Hráčův agent Otto Luttrop se netají tím, že má na stole několik nabídek z nejvyšší soutěže.

Článek

Trojanovi je pětadvacet a přichází do nejlepších fotbalových let. A ve druhé lize je trávit rozhodně nechce. "V Hamburku se cítím fakt dobře, jenže mám taky nějaké sny. Chtěl bych jednou nastoupit za českou reprezentaci, jenže to se mi splní, jen když budu hrát první ligu," řekl Trojan v rozhovoru pro deník Hamburger Morgenpost. Jeho tým je nyní až sedmý a na třetí místo, které zaručuje alespoň účast v baráži, ztrácí tři body.

Trojan je v St. Pauli oblíbencem fanoušků, kteří si jej vloni po příchodu z Bochumi zamilovali. Pravidelně jej volí nejlepším hráčem a výsadu skandovaného jména dopřávají až na výjimky jen jemu. "Slyšel jsem, že se nestává moc často, že by vás tu takhle vyvolávali," všiml si Trojan, který na oplátku příznivce také neustále chválí. "Vážně mě to (rozhodování) teď hodně trápí," dodal třebíčský rodák těsně předtím, než se odebral na dovolenou do Čech. Při ní se bude zároveň zotavovat po operaci nosní přepážky, která minulý týden odstranila jeho dýchací potíže.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články