Hlavní obsah

Drpičovi v Karlsruhe zakázali "sexuální" číslo dresu 69

KARLSRUHE

Příliš velkým oříškem je pro německé fotbalové funkcionáře kontroverzní chorvatský reprezentant Dino Drpič. Nová posila Karlsruhe zažádala o dres s číslem 69, což ředitel soutěže Holger Hieronymus zamítl a sedmadvacetiletý obránce bude nastupovat s jedenáctkou na zádech.

Článek

"Požádali jsme klub v zájmu větší přehlednosti o použití nižšího čísla," řekl Hieronymus deníku Bild. Ve skutečnosti se funkcionáři obávají tohoto čísla spíše jako symbolu jedné ze sexuálních poloh.

Podle fotbalistova poradce i bundesligového klubu byla žádost reklamním trikem, který však neprošel. V minulosti přitom s devětašedesátkou na zádech po bundesligových trávnících běhal francouzský mistr světa Bixente Lizarazu z Bayernu Mnichov.

Drpič je známý svým otevřeným sexuálním chováním, kvůli kterému se jej zbavilo v lednu Dinamo Záhřeb. Poslední kapkou pro funkcionáře byl rozhovor fotbalistovy manželky Nives Celsiusové v televizi, kde modelka prozradila, že měla s manželem sex ve středovém kruhu záhřebského stadiónu Maksimir.

Reklama

Související témata: