Hlavní obsah

Neskutečná paráda. Sanchovy housle baví svět

Talentovaný fotbalista Borussie Dortmund Jadon Sancho se blýskl parádní akcí v přípravném duelu proti Austrii Vídeň. Bránícímu hráči nasadil během gólové akce vskutku originální housle. Video s jeho ekvilibristikou se teď na internetu těší nebývalému zájmu fanoušků. Svěřenci kouče Luciena Favreho přátelský zápas proti Austrii hraný v rakouském Altachu ovládli poměrem 11:2.

Foto: Leon Kuegeler, Reuters

Fotbalista Borussie Dortmund Jadon Sancho během tréninku.

Článek

Anglický reprezentant Sancho se před novou sezonou prezentuje dobře vyladěnou formou. V utkání proti Austrii Vídeň se na hřiště dostal až na druhý poločas za stavu 4:1 pro Die Borussen, jenže pak se teprve začaly dít věci.

Dortmund přidal dalších sedm gólů. Sancho sám jednu branku vsítil, u dalších čtyř si pak připsal asistenci. Za zmínku stojí pak zejména akce, jejíž záznam anglický reprezentant umístil na sociální síť Twitter. Sancho během ní nasadil spektakulární housle obránci Austrie Christopherovi Martschinkovi.

Fotbaloví fanoušci jsou z počínání dvacetiletého klenotu Borussie doslova u vytržení. Nejhlasitější jsou pak příznivci Manchesteru United, kteří Sancha pod jeho příspěvky na sociálních sítích prosí, aby už konečně přestoupil do jejich milovaného klubu.

O odchodu Sancha na Ostrovy se v minulosti už několikrát spekulovalo. Nejvíc se skloňovala právě slavná značka klubu z Old Trafford. Sportovní ředitel Borussie Michael Zorc ale všechny zvěsti o odchodu svého fotbalového diamantu nedávno rázně utnul a spekulace vyvrátil.

Reklama

Související témata:
Housle