Hlavní obsah

Mrtvola v Labi! Po více než dvou měsících se našel manažer slavného klubu

Hamburk

Slavný klub zasáhla tragédie. Mrtvým nalezeným v Labi byl jeden z manažerů fotbalistů Hamburku Timo Kraus. Záhada je tak rozřešena. Šéf klubového merchandisingu 7. ledna s přáteli pobýval v restauraci na molu. Pak měl jet taxíkem domů, nicméně zřejmě se ještě vrátil k řece. Od té doby byl nezvěstný.

Foto: Zdeněk Pavlis, Sport.cz

Ilustrační snímek tribuny stadiónu HSV.

Článek

Spekulovalo se, že spadl z namrzlého břehu do Labe, jeho poslední telefonní aktivity byly lokalizovány právě na břehu řeky, nicméně pátrání potápěčů bylo marné. Až po více než dvou měsících byla objevena mrtvola. Identifikace potvrdila, že jde o Krause.

Klub ze severu Německa přitom i sportovně nezažívá příliš radostné údobí. V bundeslize bojuje o holé přežití. V poslední době zaznamenal alespoň náznak obratu k lepšímu. Tento týden také prodloužil smlouvu s trenérem Markusem Gisdolem. Když v průběhu sezóny přišel, měl tým jediný bod, nyní jich má 27, ale přesto je stále jen na barážové pozici a jeho prvoligová budoucnost je nejistá. Přitom HSV je jediným klubem, který od vzniku bundesligy v 60. letech nejvyšší německou soutěž nikdy neopustil.

Reklama

Související témata: