Hlavní obsah

Fanoušek zatáhl za záchrannou brzdu. V poslední chvíli!

K vskutku kurióznímu momentu došlo v utkání amatérské fotbalové ligy v Německu. V souboji celků TSV Eschach a SV Kehlen vběhl na hřiště fanoušek domácích a na poslední chvilku vykopl míč směřující do prázdné branky! Gólu skutečně zabránil, prohře svých oblíbenců 0:1 nikoliv.

Fanoušek zaskočil za brankáře

 
Článek

Sudí gól neuznal, podle pravidel měl následovat míč rozhodčího. Vzhledem k tomu, že však už běžela šestá minuta nastaveného času, zápas ukončil. „Raději to hned odpískal, asi aby se emoce nevyhrotily," komentoval rozhodnutí arbitra kouč hostí Michael Steinmassl.

Nevídaná „záchranná akce" za brankáře, který v nastaveném čase vyrazil do pokutového území hostí ve snaze pomoci spoluhráčům k vyrovnání a nestačil už včas zaujmout svoje místo mezi třemi tyčemi, vyvolala na sociálních sítích u našich západních sousedů přestřelku. Někteří fanouškovi vyčítali nesportovní chování, převážně se však reakce nesly v humorném duchu.

S nadhledem to nakonec vzal i trenér vítězů: „Za pětatřicet let, co se ve fotbalu pohybuji, jsem se s něčím podobným nesetkal. Upřímně jsem se zasmál."

Reklama

Související témata: