Hlavní obsah

Těš se, Reale! Bavorský gigant dál drtí vše živé

Mnichov

Již semifinále fotbalové Ligy mistrů nabídne předčasné finále. Obhájce trofeje Real Madrid, který může získat trofej potřetí v řadě, totiž narazí na Bayern Mnichov, který si pod vedením kouče Heynckese hodlá zopakovat treble z roku 2013. S bavorským gigantem není žádná legrace, v přiloženém videu se můžete podívat, jak v bundeslize deklasoval 5:1 Mönchengladbach. A v úterý večer vyprovodil v semifinále poháru Leverkusen na jeho půdě 6:2.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bayern potupil Mönchengladbach pěti gólyVideo: sntv

 
Článek

Real proti Bayernu! Los semifinále Ligy mistrů si docela zašpásoval. „Je to bomba, souboj gigantů. Oba kluby mají velkou tradici a oba milují atraktivní fotbal. Navíc nás čekají zápasy ve dvou fotbalových chrámech," těší se Jupp Heynckes, trenér Bayernu.

Jeho borci si už s předstihem zajistili bundesligový titul, apetit v domácí soutěži ovšem neztrácejí. Víkendový duel s Mönchengladbachem byl důkazem. O dva z pěti gólů se postaral Wagner, trefil se i nejlepší střelec ligy Lewandowski.

Šesti góly do sítě Leverkusenu se pak Bayern prostřílel do finále Německého poháru a dál mohou snít o triplu, tedy zisku všech tří trofejí, na které dosáhli pod vedením Juppa Heynckese už v roce 2013. Staronový bundesligový šampion vyhrál na hřišti Bayeru 6:2, v Lize mistrů je "zatím" v semifinále.

Hattrickem pomohl bavorskému favoritovi k postupu v Leverkusenu Thomas Müller. Ve finále 19. května na Olympijském stadionu v Berlíně narazí Bayern buď na Schalke, nebo na Eintracht Frankfurt, které se utkají ve středu.

Reklama

Související témata: