Hlavní obsah

Útok na luxusní Limberského vůz. Chuligán poničil fotbalistovo Bentley

Praha

Luxusní vůz opory plzeňského týmu Davida Limberského je opravdu těžce zkoušený. Před třemi lety ho samotný fotbalista "zrušil", když v podnapilém stavu naboural v pražských ulicích, teď bylo pro změnu jeho Bentley vystaveno útoku neznámého vandala. Informaci přinesl server iDNES.cz.

Foto: Sport.cz

David Limberský si se svým Bentley opravdu užije

Článek

Bývalý obránce národního týmu David Limberský to opravdu se svým vozem nemá jednoduché. Na mušku si ho totiž vzal neznámý pachatel, který do boku auta udělal přes dva a půl metru dlouhou rýhu.

Vandalský útok se odehrál v Perlové ulici nedaleko Pivovarského muzea v centru Plzně. Pachatele zachytila bezpečností kamera.

Neznámý vandal si celý čin poměrně pečlivě naplánoval. Nejdříve si omrkl okolní restaurace, aby se ujistil, že mu nehrozí nebezpečí, poté se vydal směrem k autu a ostrým předmětem poškodil jeho bok.

Čin se odehrál v pondělí 23. července kolem šestnácté hodiny, a i když byl viník zachycen kamerou, prozatím se ho nepodařilo dopadnout.

"Muž poškodil zaparkované osobní motorové vozidlo. Na jeho pravém boku vytvořil nezjištěným předmětem vlnovitý vryp o délce 260 centimetrů," uvedla pro iDNES.CZ plzeňská policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Škoda na vozu by se měla podle předběžných odhadů pohybovat v desítkách tisíc korun.

Čtyřiatřicetiletý fotbalista se k celému incidentu zatím nevyjádřil, s týmem se připravuje na sobotní zápas Plzně se Zlínem.

Reklama

Související témata: