Hlavní obsah

Vozábal míří z posledního Slovácka do Mostu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ

Po půlročním působení ve Slovácku, aktuálně posledním týmu ligové tabulky, má fotbalista Martin Vozábal namířeno do Mostu. Osmadvacetiletý středopolař už je s Mostem na angažmá domluven a nyní čeká, zda se dohodnou kluby.

Foto: Sport.cz

Fotbalisté Mostu budou mít nejspíš novou posilu.

Článek

"Zatím není nic podepsané," řekl ve středu Vozábal. "Raději budu bojovat o místo v sestavě, než je mít jisté, i když se týmu nedaří. Půl rok ve Slovácku byl však dobrou životní zkušeností," uvedl Vozábal, jenž v létě přestoupil z Českých Budějovic.

Zájem o jeho služby mají i prvoligové týmy Kladna, Plzně, Zlína a druholigová Viktoria Žižkov. "Záleží ještě na jednání mého manažera Laciny. Osobně ale upřednostňuji nabídku Mostu, který má dobrý kádr a perspektivu," řekl Vozábal, který na podzim odehrál v týmu Slovácka 14 ligových zápasů, v nichž nevstřelil ani jednu branku. Celkově má na kontě 178 ligových utkání a 16 gólů.

Fotbalisté Slovácka dostali hned po skončení podzimní části měsíční volno a sejdou se k přípravě až po Novém roce. Vozábal je nyní doma v Českých Budějovicích a chystá stěhování na Hlubokou. "Věnuji se odpočinku a rehabilitaci po sezoně, brzy začnu trénovat individuálně," prohlásil.

Reklama

Související témata: