Hlavní obsah

Mercedes, který nevyjede z garáže! Bohové nám nepřejí, stýská si kouč klokanů Hašek

Praha

Nečekanou porážku s Teplicemi (2:3) v páteční předehrávce 14. kola fotbalové ligy těžko kousal. Nikoli však z důvodu, že by ho zklamali hráči. Ty naopak trenér Bohemians 1905 Martin Hašek pochválil. „Doběhla nás zranění, která náš tým na podzim neuvěřitelným způsobem kosí," povzdechl si kouč.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Elegán Martin Hašek udílí pokyny na hřiště.

Článek
Fotogalerie

Vysvětlil tím, proč klokani v první poločase u Botiče vládli (dvěma góly Júsufa 2:1 vedli), po přestávce ale odpadli, Severočechům dovolili výsledek otočit.

„Až do zápasu s Plzní jsme dokázali situaci, kdy neustále přicházíme o hráče, vzdorovat. Ale v Boleslavi a teď s Teplicemi nás to doběhlo," litoval Hašek, pro kterého je prý skličující, když vidí, že jeho mužstvo může využít svůj potenciál jen z poloviny.

Někteří fotbalisté jsou delší čas mimo hru, spousta je nalomená. Vrací se dřív, než by bylo záhodno. Což je případ záložníků Dominika Maška a Martina Haška.

„Hašek hrál na padesát procent, bolestí byl limitovaný. Jenže nemáme nikoho jiného. Filip Hašek je šest týdnů v háji, Jindřišek byl zraněný i nemocný, teprve nabírá kondici," stýskal si Hašek.

„Vím, že máme velmi dobrý tým, který může hrát zajímavý fotbal. Jenže jen za předpokladu, že jsou všichni natrénovaní. Takhle místo se soupeřem zápasí sami se sebou. Máme v garáži mercedes, který nemůže vyjet. Je těžké unést, že soupeř zápas otočí a vy nemáte patrony s tím něco udělat. Bohové nám na podzim nepřejí, prohráli jsme ale se ctí," podotkl Hašek.

Jenže jak z toho ven? Do konce podzimu chybí měsíc a půl, stihnou se dát Bohemians během krátké doby dohromady? Nebo spíš až pro jaro?

„Potřebujeme čas na uzdravení se. Aby se do toho hráči dostali zpátky. Částečně snad pomůže nadcházející reprezentační pauza. Po ní nás čekají čtyři nesmírně důležité zápasy. Uvidíme," doplnil Hašek.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články