Hlavní obsah

Pořádně žhavé derby: Polonahé fanynky řádily v kotli

Ostrava/Praha

Zápas fotbalové ligy mezi Baníkem Ostrava a SFC Opava byl pořádně vyhecovaný. Jiskřilo se na hřišti, ale také v hledišti. A když se zrovna nedělo nic zajímavého na trávníku, mohla se mužská část publika pokochat pohledem na odhalené fanynky Baníku. Těžko říct, jakým dílem za vše mohlo příjemné slunečné počasí, každopádně trička šla dolů...

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Fanoušci a fanynky Baníku Ostrava se rozparádili, fandilo se do půl těla!

Článek
Fotogalerie

Bengálské ohně, obrovská choreo, chorály. V takové atmosféře se prali o ligové body fotbalisté Baníku Ostrava s Opavou. S výsledkem byla jistě větší spokojenost v táboře vítězů z Ostravy (2:0), spokojenost s atmosférou ale musela být na obou stranách. Vyhecovaný zápas dokonce rozpálil některé fanynky Baníku natolik, že napodobily mužské protějšky v kotli a šly do půl těla. Bílými tričky pak mávaly nad hlavou a hnaly svůj Baník do útoku.

Ostatně v sektoru nejvěrnějších fans Baníku nešlo o ojedinělou záležitost. Už ve 26. kole v Karviné měl kotel Baníku předevšim dámské obsazení. Další fandové se rozhodli protestovat proti minimu lístků, které ostravský klub od rivala dostal. A také v tomto případě se některé z fanynek rozhodly to v hledišti rozbalit a svléknout trika.

Reklama

Související témata: