Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívaní se sápou po titulu, hříšník pojistil bronz

Praha

Bitva prvního s druhým nejspíš vyřešila tajenku mistrovského titulu. Slavia porazila Plzeň a všechny trumfy drží ve svých rukou. Tři protagonisté očekávaného šlágru figurují v ideální sestavě 2. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Sešívaní mají dva zástupce, stejně tak i Jablonec a Opava.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 2. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Dlouho nerozhodný šlágr rozhodl lídr drtivým finišem. O první trefu se postarali Bořil s Masopustem, kteří patřili v sešívaném dresu k nejlepším. Korekce plzeňského Kovaříka byla sice efektní, ale přišla již příliš pozdě.

Sparta si pojistila nejhůře třetí příčku, duel s Libercem rozhodl hříšník posledních týdnů Costa. O čtvrtou příčku pak nepřijde Jablonec, pod jehož výhru nad Baníkem se podepsali úspěšní střelci Trávník a Doležal.

Pro Olomouc už sezona skončila, Houskův výborný výkon proti Zlínu nestačil. Mladá Boleslav si postup do finále skupiny o Evropu v odvetě s Teplicemi pohlídala, velmi aktivní byl Wiesner.

Skupině o záchranu momentálně vévodí Opava. Proti Dukle se premiérově trefil stoper Svozil i mazák Zavadil. Dál od barážových bažin se drží také Slovácko, jemuž brankář Trmal v Ďolíčku uhájil čisté konto.

Sestava 2. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Trmal (Slovácko) - Wiesner (Mladá Boleslav), Costa (Sparta), Svozil (Opava), Bořil (Slavia) - Masopust (Slavia), Trávník (Jablonec), Zavadil (Opava), Houska (Olomouc) - Kovařík (Plzeň), Doležal (Jablonec).

Reklama