Hlavní obsah

Rada vezme teplické hráče na soustředění do Rakouska

TEPLICE

Dvě soustředění, ale také dva tradiční turnaje vyplní letní přípravu teplických fotbalistů, kterých se znovu po šesti a půl letech ujal jako hlavní kouč Petr Rada. Ten sice ještě možná letní plán po víkendu částečně poopraví, ale hlavní opěrné body jsou už nyní jasné.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Severočeši se sejdou ve čtvrtek 21. června a hned se utkají se sousedním Proboštovem, účastníkem 1.A třídy. První červencový den vyrazí na kondiční soustředění do vísky Modrá mezi Děčínem a Ústím nad Labem, kde se zároveň hned na úvod ve dvojzápase poměří s pražskou Slavií.

Po skončení soustředění se Radův tým 7. července zúčastní turnaje v Nové Včelnici, o devět dní později osmý tým uplynulého ročníku první ligy odjede na další soustředění do rakouského Saalfeldenu, kde by měl sehrát jeden přípravný zápas.

Na zpáteční cestě se "žlutomodří" staví 22. července v Písku, kde startují ještě Jihlava, České Budějovice a Kladno. Generálkou na prvoligový start bude 28. července duel s Varnsdorfem, ale zatím není jisté, zda se odehraje na Stínadlech, či na hřišti soupeře.

Program přípravy FK Teplice:
21. června: zahájení přípravy, 10:30 Proboštov - Teplice,
1. července: odjezd na soustředění do Modré, 15:30 a 18:00 Teplice - Slavia Praha,
7. července: turnaj v Nové Včelnici,
12. července: 10:30 Teplice - Sokolov (Blšany),
16. července: odjezd na soustředění do Saalfeldenu (Rakousko), v jednání jeden přípravný zápas,
22. července: turnaj v Písku (10:00 Teplice - Jihlava, 17:00 Teplice - vítěz/poražený ze zápasu Č. Budějovice - Kladno),
28. července: 17:00 Teplice - Varnsdorf.

Reklama

Související témata: