Hlavní obsah

Rowdies Sparty proti svým

PRAHA

Část sparťanských fanoušků přeběhla zřejmě k soupeři. Koneckonců v Česku nic nevídaného - viz situace v parlamentu. Jinak si totiž nelze vysvětlit, že námořními světlicemi trefovali v šestnáctce gólmana Sparty Poštulku a jednou se jim to skoro povedlo. Sudí Kovařík kvůli jejich řádění málem ukončil zápas, v němž Sparta vedla...

Článek

„Sedl jsem si na sedačku před sektor našich fanoušků, abych zmírnil jejich emoce. Je smutné, že mohli zavinit předčasné ukončení zápasu, který jsme měli velmi dobře rozehraný. V šatně z jejich chování nejsme nadšení, i když si jich vážíme,“ konstatoval Pavel Horváth.

„Také jsem se snažil je uklidnit. Je to pár jedinců, kteří nám škodí. Většina je perfektní a pomáhá nám,“ dodal Martin Abraham. „O tuhle menšinu nestojíme, jinak si ceníme toho, jak za námi jezdí i na hřiště soupeřů a povzbuzují,“ zdůraznil trenér Sparty Michal Bílek.

Svoje IQ projevili také neustálým urážením obránce domácích Pavla Besty. „Řvou na mne za pošlapání sparťanské vlajky na Letné. Jejich vulgarismy jsem dobře slyšel, házel jsem to za hlavu. Musím se s tím srovnat. Koncentroval jsem se na fotbal,“ řekl Pavel Besta. „Tohle na fotbal opravdu nepatří,“ dodal kouč Viktorie Stanislav Griga.

Reklama

Související témata: