Hlavní obsah

Lov na Krmenčíka! O plzeňskou hvězdu je zájem v Sérii A

pan, rjmSport.cz

Je dlouhodobě jedním z nejžádanějších fotbalistů ve Fortuna lize. O odchodu plzeňské opory Michaela Krmenčíka se v minulosti spekulovalo již několikrát a to především s možným angažmá v Bordeaux či belgických Bruggách. A teď o jeho služby usiluje další zajímavý evropský klub - italský CFC Janov.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michael Krmenčík by mohl odejít do Itálie

Článek

Kormidla se v plzeňské Viktorii nově chopil slovenský kouč Adrián Guľa. Zda však bude mít pro jarní boje k dispozici své největší eso - reprezentačního útočníka Michaela Krmenčíka, zůstává otázkou.

Italský CFC Janov totiž má podle italských médií o českého střelce eminentní zájem. Není divu. Janovu patří v Sérii A po 17 kolech potupné poslední místo, z výhry se jeho hráči radovali naposledy na konci října.

V CFC Janov navíc v polovině devadesátých let udělal českému fotbalu výborné jméno Tomáš Skuhravý, který zde nastřílel úctyhodných 59 branek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michael Krmenčík se radují z branky

Podle webu pianetagenoa1893.net nabízí italský klub Viktorii 5 milionů eur (cca 130 milionů korun). Mluvčí Plzně Václav Hanzlík informaci o zájmu italského týmu o Michaela Krmenčíka pro Sport.cz potvrdil s tím, že nabídku Janova vedení klubu neakceptovalo.

Krmenčík není jediným fotbalistou, o koho vedení Janova stojí. Na seznamu vytoužených posil je i slovenský fotbalista Róbert Boženík ze Žiliny, Polák Adam Buksa, který obléká dres Štětína či Matteo Politano z Interu Milán.

Reklama