Hlavní obsah

O sparťanského záložníka Haška je zase zájem. Chce ho špičkový izraelský klub

Izrael volá. O sparťanského záložníka Martina Haška je zájem. Poté, co se v polovině prosince mluvilo o nabídce maďarského Ferencvárose Budapešť a vábení hráče do zámořské MLS, je nyní ve hře izraelský Maccabi Haifa. Podle informace Sport.cz leží na stole letenského klubu nabídku převyšující milion eur, hráč má zájem odejít, ale záleží na postoji vedení letenského klubu. "Martinovu budoucnost řešíme, ale momentálně nic nebudu komentovat," řekl pro Sport.cz hráčův agent Orhan Dumanjič ze společnosti Orhan Sport.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Martin Hašek ze Sparty při utkání na Letné s Mladou Boleslaví.

Článek

Podzimní část nejvyšší soutěže se Martinu Haškovi povedla, byť kvůli zdravotním problémům i rotaci sestavy neodehrál všechny duely. Během šestnácti utkání si připsal pět branek a přidal i čtyři asistence. A teď se objevuje už třetí zájemce o služby mladého hráče.

Nejprve vábil Haška maďarský Ferencváros, ten údajně nabízel milion eur. Teď už leží na stole Letenských konkrétní nabídka z Izraele a je o něco vyšší. Zdroj Sport.cz tvrdí, že záleží jen na vedení Sparty, samotný hráč se netají zájmem slavný pražský klub opustit. "Stoprocentně by se odchodu nebránil a co se týče financí, i v tomhle směru jde pro Spartu o zajímavou nabídku," tvrdí zdroj Sport.cz.

V záložní řadě Sparty je slušná konkurence. V kádru jsou například Guélor Kanga, Ladislav Krejčí, Michal Trávník a pochopitelně i ofenzivní sparťanský klenot Adam Hložek. Navíc už je v tréninku po dlouhém zranění špílmachr Bořek Dočkal. V záložní řadě by mohl nastupovat i Martin Frýdek.

Maccabi Haifa je momentálně na druhém místě izraelské nejvyšší soutěže, když na první příčku ztrácí čtyři body.

Reklama

Související témata: