Hlavní obsah

Zraněného gólmana Krbečka v Příbrami zastoupí Slavík z Teplic

PŘÍBRAM

V úterý, poslední den přestupního termínu, vyřešilo vedení příbramských fotbalistů otázku obsazení brankářského postu, na němž v neděli přišlo o zraněnou jedničku Lukáše Krbečka. Jeho místo do konce podzimní části první ligy zaujme Martin Slavík, který přichází z Teplic na hostování.

Článek

Příbramští museli citlivou otázku obsazení brankářského postu řešit poté, co si Krbeček v nedělním duelu proti Bohemians poranil po střetu s Tomášem Jablonským vazy v levém koleně.

"Mám natržené vazy a meniskus. Musím si asi tak na čtyři až šest týdnů od fotbalu odpočinout. Štve mě to, protože jsem zase začal chytat pravidelně ligu, a teď přijde tohle," citovaly internetové stránky příbramského klubu Krbečka, který do Příbrami přišel před sezonou na hostování z Plzně.

Středočeši brankáře shánět museli, na soupisce už měli jen pětatřicetiletého slovenského gólmana Mária Michalíka. Slavík šanci chytat v Příbrami uvítal, v Teplicích z role brankářské jedničky od nové sezony klesl až na pozici trojky za Tomáše Belice a novou posilu Michala Daňka.

Reklama

Související témata: