Hlavní obsah

Další Řepkův blikanec? Výkon trestu byl nejlepší rok mého života, píše v Deníku ze dna

Praha

Psaní se mu zalíbilo. Jen u sociálních sítí však nezůstává, dal se i na vydávání knih. Tomáš Řepka, kontroverzní postava českého fotbalu, jich má na kontě už pěknou řádku. Sérii nepřerušil ani pobyt ve vězení, bývalý reprezentant či kapitán Sparty z něj naopak vytěžil další titul. „Výkon trestu byl nejlepší rok mého života,“ překvapuje šokujícím tvrzením v novém Deníku ze dna, který právě přichází na trh.

Tomáš Řepka opouští věznici na Borech.Video: ČTK

 
Článek

Nejslavnější český fotbalový vězeň letos dostal vytoužený novoroční dárek. Soud v Plzni začátkem ledna podmíněně propustil Tomáše Řepku z vězení, které opustil po 226 dnech. Uložil mu dohled probačního úředníka a zkušební dobu na tři roky.

„Konečně vám můžu představit moji knihu, na které jsem pracoval rok. Je to deník, který mi pomohlo vydat nakladatelství a je to moje nejintimnější zpověď. Píšu o sobě i o vás, kteří jste někdy zakopli, nebo spadli dolů," představuje teď Řepka na instagramu svůj nový titul.

Fotbalový internacionál do vězení nastoupil loni v květnu poté, co byl odsouzen na 2,5 roku za zpronevěru luxusního vozu, internetové útoky na svou druhou exmanželku a opakované řízení vozidla v opilosti. Soud později Řepkovi snížil trest o 293 dnů za 293 odpracovaných hodin veřejně prospěšných prací. Oficiální odchod z vězení měl známý bouřlivák v dubnu 2021.

Konečně si uvědomil, kým je

„Přemýšlel jsem, jestli se výkon trestu dá přežít... A jak potom navázat. Je to rok, kdy mi šlo hlavou, že už asi bude jenom hůř... Nakonec to byl nejlepší rok mýho života. Uvědomil jsem si, kdo jsem, kde jsou moje rezervy a že jsem za svůj život i kopance zodpovědný. A za některý taky ne," láká na Deník ze dna.

Na kontě již má knihy Rebel, Kapitán: Na kdyby nehraju!, Neuhýbám a Děkuju.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kapitán Sparty Tomáš Řepka přebírá pohár pro mistra ligy.

Nový deník pojednává o nejtěžším období, kterým si prošel. Když Řepka opouštěl brány káznice na Borech, přede dveřmi na něj čekala jeho přítelkyně Kateřina Kristelová. Objala se s ním a odjeli spolu v červeném autě. S novináři nemluvili.

Jsem zpátky a silnější!

Řepka slibuje, že v nové knize popisuje také některé dosud nepublikované okolnosti, které jej dovedly až za mříže.

„Chci poděkovat svým přátelům i nepřátelům. Těm druhým ještě víc. Díky vám jsem zpátky a silnější. Mám v žilách sparťanskou krev a ta mi pomohla přežít i jednu z nejtvrdších věznic u nás. Bory," zdůrazňuje stoper se zkušenostmi z italské a anglické ligy.

Foto: Sport.cz

Tomáš Řepka půjde do vězení, rozhodl soud...

Fotbalista proslulý svými blikanci ujišťuje, že teď žije v luxusu, má čas na ryby i na svou rodinu.

„Kniha je psaná člověkem, který zažil sto životů za jeden jediný a kterému došlo, že největší bohatství je v prožití jednoho obyčejného a hezkýho dne. Stále jsem to já, Tomáš Řepka. Stále umím rozdávat rány a životní bitvy mám rád! Můj život štvaný zvěře skončil. A o tom je můj Deník ze dna!" představuje svůj titul.

Reklama