Hlavní obsah

Karviná - Frýdek-Místek 7:0Vydařená příprava, třetiligový soupeř vyfasoval debakl

Aktualizováno

Ligový restart je čeká ve středu v Opavě. Generálka vyšla fotbalistům Karviné náramně. S chutí si zastříleli proti třetiligovému Frýdku-Místku, který porazili vysoko 7:0. Ligový celek o svém triumfu rozhodl už před přestávkou, když se dvakrát trefil Taiwo a branku přidal i Ba Loua. Po změně stran Karviná své vedení ještě umocnila. Trefili se Lingr, Petráň, Vukadinović a jednu branku si hosté vsítili sami.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Radost fotbalistů Karviné (ilustrační foto)

Článek

Karvinští si se soupeřem doslova pohráli. Sedm gólů dali, dalších minimálně pět dalších jasných šancí a navrch i penaltu zahodili. Valcíři si vytvořili jedinou vážnější situaci.

„Někdy je dobré si takový zápas zahrát. Soupeř nás směrem dozadu příliš neprověřil, ale pozitivní je ofenziva. Dali jsme dost gólů, vytvořili si i celou řadu dalších gólových příležitostí a především jsme si procvičili naše útočné herní kombinace," hodnotí na klubovém webu trenér Juraj Jarábek.

Přípravný fotbalový zápas:
MFK Karviná -MFK Frýdek-Místek 7:0 (3:0)
Branky: 24. a 28. Taiwo, 30. Ba Loua, 46. Lingr, 65. vlastní Hajnoš, 66. Petráň, 75. Vukadinović.
Karviná: Bolek - Ndefe (60. Guba), Šindelář, Rundič, Čonka (46. Eduardo Santos) - Janečka (46. Bukata), Hanousek (46. Smrž), Qose (46. Kubala) - Ba Loua (46. Vukadinovič), Lingr (60. Tijani), Taiwo (60. Petráň). Trenér: Jarábek.

Reklama

Související témata: