Hlavní obsah

Lídr Slavie nastavil druhé hvězdě vlastní tělo!

Praha

Trenér Jindřich Trpišovský splnil sobě i klubu velký sen. Ziskem jubilejního 20. mistrovského titulu zajistil fotbalové Slavii druhou hvězdu na sešívaný dres. Objeví se na něm ovšem až v příští sezoně. A klíčovému záložníkovi červenobílých se tak dlouho čekat nechtělo. Rumunský reprezentant Nicolae Stanciu si ji na levou nohu nechal vytetovat okamžitě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hotovo, dvacet! Fotbalisté Slavie Praha Jan Bořil, Nicolae Stanciu, Vladimír Coufal slaví zisk titulu po derby se Spartou.

Článek
Fotogalerie

Titul jistě obhájili, sešívané dresy se tak brzy vyšperkují.

„Na druhou hvězdu jsem myslel již před loňským titulem. Cítil jsem, jak je mužstvo silné, měl jsem to strašně v hlavě. Dokázali jsme navázat na lidi před námi, kteří nasbírali předchozí tituly, hráče i trenéry," vyznal se šťastný kouč Jindřich Trpišovský bezprostředně po vítězství nad Plzní, jež o obhajobě již tři kola před koncem ligy definitivně rozhodlo.

Dvě hvězdy budou slávistické dresy zdobit až od nového ročníku.

Nicolae Stanciu si ovšem pospíšil a nechal si vytetovat mistrovskou kérku hned. Tvoří ji postavička Son Goka, kladného hrdiny z kresleného seriálu Dragon Ball, a pod ním číslo 7 z hráčova dresu a dvě slávistické hvězdy. V jedné nápis SKS a ve druhé číslice 20 odkazující na počet titulů klubu.

Stanciu, který ještě předloni na podzim nosil kapitánskou pásku ve Spartě, se tak již navždy identifikoval s jejím rivalem...

Líbí se Vám tetování, které si nechal zvěčnit na levou nohu Nicolae Stanciu?
ano
56,3 %
ne
43,7 %
Celkem hlasovalo 5122 čtenářů.

Reklama