Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Rambo od Nisy si zařádil, letenský teenager přidal další body

Praha

Přišel na hřiště teprve v průběhu druhé půle, ale i díky dvěma penaltám stihl završit svůj první hattrick. Liberecký hrdina Michael Rabušic samozřejmě nechybí v ideální sestavě 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva reprezentanty má v jedenáctce Sparta, Olomouc a Baník.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Přezdívku Rambo naplnil se vším všudy. Než přišel na trávník, poslední Příbram v Liberci odolávala. Pak se Rabušic třikrát trefil a bylo rozhodnuto. Výraznou postavou víkendu byl také brankář Kolář. Baník byl proti Slavii lepší, hodně se dařilo Pokornému či Jánošovi, jenže gólman čisté konto udržel a sešívaní se štěstím ukopali tři body.

Velkou kliku měla i vedoucí Sparta. Teenager Hložek si sice připsal gól a asistenci, Jablonec se však na Letné zvedl a stoper Čelůstka několikrát hasil nebezpečí na poslední chvíli. Hodně vzruchu přinesl střídající Čvančara, který si připsal první ligový gól. Olomouc doma přehrávala Plzeň, dařilo se Breitemu či Faltovi, ale zápas skončil smírně.

Nákazou oslabené České Budějovice získaly bod v Mladé Boleslavi, efektní gól zaznamenal obránce Čolič. Klokani konečně zvítězili, spolehnout se proti Zlínu znovu mohli na svého lídra a tátu Jindřiška.

Sestava 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Kolář (Slavia) - Čolič (České Budějovice), Čelůstka (Sparta), Pokorný (Ostrava) - Jindřišek (Bohemians), Jánoš (Ostrava), Breite (Olomouc), Falta (Olomouc) - Hložek (Sparta), Rabušic (Liberec), Čvančara (Jablonec).

Reklama