Hlavní obsah

Slávističtí fotbalisté v zimní přípravě poprvé nevyhráli

VOTICE

Fotbalisté Slavie v letošní zimní přípravě poprvé nevyhráli. Po předešlých čtyřech vítězstvích nad druholigovými Sezimovým Ústím, Čáslaví, Viktorií Žižkov a slovenskou Nitrou dnes remizovali ve Voticích s Příbramí bez branek.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Fotbalisté Slavie poprvé v přípravě nevyhráli.

Článek

Do sestavy Pražanů se po delší době vrátil útočník Stanislav Vlček, který se už naplno zotavil z listopadové operace kolena. Proti Příbrami odehrál druhý poločas, ale stejně jako ostatní hráči se střelecky neprosadil.

Tým z Edenu v přípravě poprvé nedal ani gól, trenéra Michala Petrouše však mohla těšit práce obrany, která v dosavadních pěti utkáních dostala jediný gól. "Potěšilo mě, že jsme v zápase neinkasovali. Hráli jsme v kombinované sestavě, pro mladé hráče to byla další zkušenost. Mám také radost z návratu Standy Vlčka," uvedl na klubovém webu Petrouš.

Další přípravný duel čeká Slavii v úterý v Písku proti Českým Budějovicím.

1. FK Příbram - Slavia Praha 0:0
Rozhodčí: Makovička.
Příbram: Hruška - Plašil, Nohýnek, Ricka, Pleško - Klesa, Tarcal, Macek, Papšys - Wágner (75. Šlapák), M. Štochl. Trenér: Nádvorník.
Slavia: Zlámal - Dostál (46. Janda), Koubský (46. Čelůstka), Hubáček, Mareš (60. Hurka) - Koreš (46. Hora), Petrák, Vyhnal (65. Zákostelský), Hloušek - Mikula (29. Gulajev), Pospěch (46. Vlček). Trenér: Petrouš.

Reklama

Související témata: