Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sedm guľí pod stromeček, rozjetý Baník a Stramaccioniho gólman

Praha

K vánočnímu stromečku půjdou až za týden, nadílku však už Tepličtí dostali. Velice nemilou, protože v Plzni inkasovali hned sedmkrát! Žádný div, že hned pět nejvýraznějších postav kanonády Viktorie figuruje v ideální sestavě 12. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři hráče po vítězství v Mladé Boleslavi dodal ostravský Baník.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 12. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Rázně ukončili sérii čtyř kol bez vítězství a sedmi trefami se na hřišti postavili za kouče Guľu. Ústřední postavou plzeňské kanonády byl Čermák, autor hattricku. Nabito však měli i další, Beauguel, Ba Loua, Bucha a Limberský, kvůli nimž byly Teplice zralé na ručník.

Po návratu z karantény se rozjíždí ostravský Baník, tentokrát loupil v Mladé Boleslavi. O klíčové trefy se postarali De Azevedo a Tetour, obranu držel Stronati.

Sparta měla doma nečekaně velké starosti s nováčkem z Pardubic. Za vítězství může děkovat především brankáři Nitovi, který zůstává jedním z minima kladů Stramaccioniho éry. Liberec měl proti oslabené Opavě usnadněnou práci, přesto zaujal výkon stopera Kačaraby. Žolík Haša pak dvěma góly trefil Karviné cennou remízu s Jabloncem.

Sestava 12. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nita (Sparta) - Kačaraba (Liberec), Stronati (Ostrava), Limberský (Plzeň) - De Azevedo (Ostrava), Bucha (Plzeň), Tetour (Ostrava), Čermák (Plzeň) - Haša (Karviná), Beauguel (Plzeň), Ba Loua (Plzeň).

Reklama