Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Zbojníci ze Slovácka, zázračná kometa a ožívající hvězda

Praha

Dokonale potvrdili pověst týmu, který se dokáže vytáhnout proti silným soupeřům. Hráči Slovácka doma rozcupovali Plzeň a mohou jen litovat, kde by byli, pokud by nerozdali tolik bodů slabším... Hned čtyři zbojníci figurují v ideální sestavě 13. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče po hladkém vítězství nad Mladou Boleslaví dodal Liberec.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 13. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Minule Viktorka nandala sedm gólů Teplicím, tentokrát sama čtyřikrát inkasovala... Ústřední postavou Slovácka byl záložník Sadílek, proti svým bývalým spoluhráčům se ovšem vytáhl také Petržela a do kanonády se z obrany zapojili Kalabiška a Hofmann.

Simův zázrak nekončí, hvězda Slavie gólem a asistencí rozhodla také vršovické derby. V Jablonci zase ožívá sláva internacionála Pilaře, proti Jihočechům si připsal vítězný gól. Liberec si hladce poradil s Mladou Boleslaví, k oporám Slovanu patřili Hromada s Rabušicem.

Do jedenáctky se tlačilo hned několik brankářů, přednost dostal zkušený Laštůvka z Baníku, který zaperlil proti Olomouci. Parádním vítězným gólem se proti Brnu prezentoval teplický Kučera, stoper z nouze. Bartošák trefil Karviné výhru v Příbrami.

Sestava 13. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Laštůvka (Ostrava) - Kalabiška (Slovácko), Kučera (Teplice), Hofmann (Slovácko) - Sima (Slavia), L. Sadílek (Slovácko), Hromada (Liberec), Petržela (Slovácko) - Bartošák (Karviná), Rabušic (Liberec), Pilař (Jablonec).

Reklama