Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Radovo komando nezná slitování, sešívané táhne další střelec

Praha

Rekordně kratičká příprava je minulostí, již v půlce ledna otevřelo brány jaro... Hned v prvním duelu byla k vidění hotová kanonáda. Jablonec plynule navázal na skvělý závěr podzimu, a tak není divu, že celé kvarteto jeho hráčů figuruje v ideální sestavě 15. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce dodala vedoucí mistrovská Slavia.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 15. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Mužstvem kola je Jablonec, v Teplicích nasázel pět gólů! Mazák Hübschman hrál jako za mlada a všechno kolem něj fungovalo, blýskli se především Jovovič, Kratochvíl a Krob.

Šturm Radova týmu tabulkou vzhůru nechává klidnou už jen první Slavii. Doma sice prohrávala, ale duel s Olomoucí bezpečně otočila. Dva góly si připsal útočník Kuchta, svou spolehlivost znovu potvrdil stoper Kúdela.

Naopak Sparta v sibiřském duelu v Ostravě jen remizovala. Pozitivem byl jistě obránce Hancko, který se výrazně podepsal na udržení čistého konta. Ve většině nebezpečných akcí Baníku měl prsty záložník Tetour. Nevyhrála ani Plzeň, v Příbrami nenašla recept na výtečného brankáře Kočího.

Událostí kola byl také po roce velký návrat Matějovského, který jako žolík parádním gólem zachránil Mladé Boleslavi aspoň bod v utkání s Brnem. České Budějovice pak jako první dobyly pardubický azyl v Ďolíčku, zápas velmi sedl Alvirovi.

Sestava 15. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Kočí (Příbram) - Hancko (Sparta), Kúdela (Slavia), Krob (Jablonec) - Tetour (Ostrava), Kratochvíl (Jablonec), Hübschman (Jablonec), Matějovský (Mladá Boleslav) - Jovovič (Jablonec), Kuchta (Slavia), Alvir (České Budějovice).

Reklama