Hlavní obsah

Exodus z Ďolíčku. Klokany po Vodhánělovi opouští další opora!

Další odchod. O víkendu Bohemians 1905 potvrdili, že na odchodu z klubu je záložník Jan Vodháněl, který vedení oznámil, že za Klokany už nechce hrát. Metr u Botiče ale začal stříhat také obránce Till Schumacher, jenž nebyl v nominaci na poslední ligový zápas s Českými Budějovicemi. Také on odmítl prodloužit smlouvu, která mu končí v létě. Připouští, že ho Pražané do vypršení kontraktu možná odstaví.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Bohemians Martin Hašek mladší (vlevo), Till Schumacher a Jusuf Hilál po remíze s Příbramí.

Článek

„Klub mě požádal o rychlé rozhodnutí ohledně prodloužení smlouvy. Managementu jsem sdělil, že bych se v létě rád chopil nové sportovní výzvy a nabídku na prodloužení jsem odmítnul. V reakci na to mi bylo jasné, že od nynějška budou upřednostňováni ostatní hráči," cituje Schumachera server Transfermarkt.de.

Třiadvacetiletý levý krajní obránce, který prošel mládežnickými týmy Borussie Dortmund, je v Ďolíčku od léta 2018. V zelenobílém dresu odehrál doposud 34 ligových zápasů. Jestli do konce sezony ještě nějaký přidá, je ve hvězdách.

„Aktuálně jsme blízko středu tabulky, takže rozumím rozhodnutí klubu z pohledu budoucnosti. Ale z lidského hlediska je to škoda, protože jsem se s Bohemians vždy ztotožňoval. Klub opouštím jen proto, že ve své kariéře chci udělat další krok," uvedl Schumacher.

Název nové štace neprozradil. Prý zatím ani žádná konkrétní není. „Snažím se najít klub, s nímž se můžu okamžitě identifikovat jako hráč. A říct: Tohle je skvělý klub, skvělí fanoušci, skvělé prostředí. Dávám tomu tady od začátku dvě stě procent. Doufám, že nový klub brzy představím," dodal Schumacher.

Reklama