Hlavní obsah

Fotbalisty Jablonce posílil Vaníček, opačným směrem míří hostovat Chramosta

Fotbalisty Jablonce posílil křídelní záložník Antonín Vaníček, který přišel na roční hostování s opcí z Bohemians 1905. Opačným směrem na roční hostování bez opce zamířil útočník Jan Chramosta. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Antonín Vaníček posílí fotbalisty Jablonce

Článek

Vaníček odehrál v uplynulé sezoně 27 ligových zápasů a zaznamenal jednu branku. Třiadvacetiletý záložník se dostal i do reprezentačního týmu do 21 let a startoval na letošním mistrovství Evropy.

Odchovanec Bohemians si s Jabloncem coby třetím týmem uplynulé ligové sezony zahraje kvalifikaci Evropské ligy. "Těším se moc, je to pro mě určitě velký krok dopředu. Těším se na Jablonec, těším se na zápasy a těším se na boj o evropské poháry. Evropa byla obrovské lákadlo. Vždy jsem snil o tom, že si něco takového zahraju. Teď se to snad podaří," řekl Vaníček.

Chramosta míří opačným směrem a v "Ďolíčku" zkusí oživit kariéru. Třicetiletý útočník v uplynulé sezoně zasáhl na severu Čech jen do devíti zápasů a dal jeden gól. Jinak patří k ostříleným hráčům - v nejvyšší soutěži si už připsal 266 startů a 66 branek.

Reklama

Související témata: