Hlavní obsah

Přijde Slavia o jednoho z klíčových hráčů? Nabídka přišla ze zahraničí

Praha

Další vydařená sezona pražské Slavie unikla pouze málokomu. Před startem Fortuna ligy vyšla na povrch spekulace o přestupu, který by úřadující mistry hodně bolel... O Nica Stanciua se údajně zajímá turecký klub Galatasaray.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nicolae Stanciu (druhý zleva) oslavuje gól se spoluhráči ze Slavie.

Článek

Jednání mezi oběma kluby se zřejmě uskutečnilo a vršovický klub si měl říct za nejlepšího cizince české ligy částku pohybující se kolem 220 milionů korun. Informoval o tom na instagramu oficiální fanpage SK Slavia Praha.

Rumunský reprezentant Nicolae Stanciu si poprvé v Česku zahrál v roce 2018, kdy přišel do Sparty. O rok později změnil angažmá a oklikou přes saúdskoarabské Al Ahlí vyměnil pražský klub z Letné za působení v Edenu. Ve Slavii se stal jedním z klíčových hráčů a dokázal s ní hned několik úspěchů.

Teď se spekuluje o jeho přestupu do zahraničí. Údajně se o jednoho z nejlepších hráčů Fortuna ligy zajímá istanbulský Galatasaray. Držitel dvaadvaceti ligových titulů se o rumunského záložníka zajímal již v minulosti. Mimo jiné o služby 28letého fotbalisty měl zájem například i anglický Leeds United.

Reklama