Hlavní obsah

Fotbalové Teplice angažovaly osmnáctiletého moldavského obránce Bulmagu

Fotbalisty Teplic posílil osmnáctiletý obránce Vicu Bulmaga. Kapitán moldavské reprezentace do 19 let v severočeském klubu podepsal smlouvu na čtyři roky. "Skláři" o tom informovali na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Teplic Radim Kučera se dočkal posily, klub angažoval talentovaného obránce Bulmagu.

Článek

Bulmaga se několik týdnů připravoval s teplickým "béčkem" a postupně se zapojil i do tréninků A-týmu. "Ukazuje se, že to je velmi talentovaný hráč, který už v minulé sezóně, kdy mu bylo jen sedmnáct, pravidelně nastupoval v domácí nejvyšší soutěži," řekl sportovní ředitel klubu Štěpán Vachoušek.

Moldavský stoper či krajní bek v uplynulém ročníku za mužstvo Dacia Buiucani odehrál 28 ligových zápasů. Jeden start si loni v říjnu připsal za reprezentační jednadvacítku.

Tepličtí zažívají hodně nepovedený vstup do sezony. Svěřenci trenéra Radima Kučery jako jediní prohráli všechna tři úvodní ligová kola a jsou v tabulce poslední.

K týmu se ještě v příštích dnech připojí na testy devatenáctiletý levý obránce Christ Alphonse z Pobřeží slonoviny. "Stále hledáme možnosti zkvalitnění našeho kádru v rámci našich aktuálních možností," uvedl Vachoušek.

Reklama

Související témata: