Hlavní obsah

FANTASY: Hrdličku sesadil z první pozice VIP ligy Zelenka, který věří Slavii, Dukle a Boleslavi

Praha

Zdravíme všechny sázkaře, hráče, trenéry i prosté fanoušky naší Fantasy ligy, ve které máte možnost ukázat svůj fotbalový přehled, dobrý úsudek, předvídavost a přesný tip a poměřit se s ostatními. V rámci VIP ligy je lídr Luděk Zelenky a redakce Fantasy ligy ho poprosila, aby nám odrkyl své karty pro nadcházející kolo.

Sestava Luďka Zelenky pro 12. kolo Gambrinus ligy

Článek

"V jedenáctém kole bylo několik překvapivých výsledků, někteří hráči zklamali, někteří naopak po půstu zazářili (Libor Došek vstřelil dva góly a stal se šedesátým členem klubu ligových kanonýrů). Teplice prohrály v Brně, střelec Mahmutovič tentokrát vyšel naprázdno a jeho spoluhráč Litsingi díky dvěma trefám zvýšil náskok na pozici lídra bodování. Celkově má už úctyhodných 102 bodů!

Sparta zajíždí k téžkému utkání do Liberce

Ve 12. kole nás čekají dva ligové šlágry. Utká se první se čtvrtým a druhý se třetím. Vedoucí Sparta, která už má na čele 6 bodů náskok, zajíždí na sever do Liberce a nejpotentnější tým soutěže Teplice přivítají úřadujícího mistra z Plzně. Já musím říci, že se rád na oba zápasy podívám, ale neodvažuji se tipovat, jak by to mohlo dopadnout. Oba duely jsou pro mě nečitelné a i proto jsem žádného hráče ze zmíněných mužstev nezařadil do své jedenáctky. Tedy až na vedoucího muže bodovaní, samozřejmě!

Právě Litsingi a Mahmutovič jsou nejnasazovanějšími hráči soutěže, v průměru se objevují ve dvou sestavách ze tří! Mírně se k nim přibližuje jen Sparťan Hušbauer, který je nasazen v každé druhé jedenáctce.

Věřím ve výhru Slavie

Moje nominace hráčů byla tentokrát velmi jednoduchá. Při rozestavení 3-5-2 jsem volil tradičně hráče týmů, které myslím, že vyhrají a tudíž budou i střelecky úspěšné. Ve 12. kole věřím Slavii, která v Plzni naplno předvedla progres výkonnosti po nástupu nového trenéra a ve vršovickém derby ji výrazně favorizuji. Šanci jsem dal Juharovi, který zřejmě opět nastoupí na samém hrotu sešívané ofenzívy. Myslím, že ať dáte ze Slavie kohokoli, nebude to chyba.

Dalším favoritem na zisk tří bodů je Dukla. Na Spartě dostala facku, trenér Kozel asi udělá pár změn a to zabere. Já volím Pospěcha, který je vždy nebezpečím pro soupeřovu branku, jen ještě musím zjistit, jestli ty změny neodnese právě on. K němu jsem bral i dva obránce, Romeru ze Štětinou, protože věřím, že brankář Rada tentokrát uhájí čisté konto.

Třetí tutovkou víkendu je, podle mého, výhra Boleslavi, která v minulém kole šťastně vydolovala bod na Střelnici a Brno, přes výhru nad Teplicemi, pro ni bude snadným soustem. Já věřím v obrození Chramosty, slušné šance na gól má i Nešpor a Štajner a rozhodně bych se nevyhýbal nejlepšímu hráči Boleslavi (alespoň podle Fantasy bodování) Ščukovi!

Věřme tomu, že ve 12. kole budou padat góly, naši hráči budou sbírat body a my budeme mít dobrý pocit, že se nám daří skládat dobré týmy.

Přeji Vám všem hodně šťastnou ruku, mnoho úspěchů v rámci minilig a kdyby jste potřebovali  poradit, tak ve VIP lize dělají sestavy sami ligový hráči. Kdo by mohl vědět víc?"

Reklama